Lukijat ovat puhuneet: Call of Duty ja paluu kylmään sotaan jakavat kansaa

Pelaaja.fin viime viikon Call of Duty: Black Ops Cold War -kyselyn tulokset ovat selvillä.

7.9.2020 13:31

Call of Duty: Black Ops Cold War kutkuttaa muodossa tai toisessa yli puolta lukijakuntaamme, paljastaa Pelaaja.fin viime viikon kyselyn tulokset. Kyselyn innoitti luonnollisestikin Call of Duty: Black Ops Cold Warin pitkään huhuttu ja spekuloitu virallinen esiinmarssi.

Kyselyyn kertyi kuluneen seitsemän päivän aikana yhteensä 546 vastausta, jotka osoittavat jokavuotisen suurräiskinnän jakavan kansaa. Vastaajista 44 prosenttia ilmoitti suoraan, ettei Call of Duty: Black Ops Cold War ja paluu kylmään sotaan innosta juuri lainkaan. Loput 56 prosenttia vastaajista olivat asteittain positiivisemmalla kannalla.

Tarkemmin sanottuna 27 prosenttia vastaajista pitää Call of Duty– ja kylmä sota -komboa mahtavana, kun taas 24 prosenttia ilmaisi kylmän sodan kiinnostavan, vaikka Call of Duty itsessään ei välttämättä niinkään. Viimeiset 5 prosenttia vastaajista kertoi Call of Dutyn kiinnostavan, vaikka kylmä sota ei aihepiirinä omaan makuhermoon iskisikään.

– Kyllä se aika paljon kiinnostaa. WW2 on aika monessa peli käyty läpi eikä ne oikein tarjoa mitään uutta. Kylmä sota sen sijaan ei ole monessa pelissä ollut mitä olen pelannut. Katsotaan millainen peli saadaan, Nobo puntaroi kysymystä avoimissa vastauksissa.

– Pelisarja kiinnostaa aina ja odotan suuresti uutta vuosipäivitystä, koska MW jäi itselläni nopeasti talliin sen ongelmien vuoksi enkä koskaan syttynyt hirveästi kyseiselle pelille, tuumasi vuorostaan markusbob.

– Kiinnostaa, koska käytössä on ns. moderneja aseita ja peli sijoittuu kylmän sodan aikaan. Maailmansotiin sijoittuvat ja futuristiset sotapelit ovat ankeita ja käyvät vanhaksi hyvin äkkiä. Moderneihin sotapeleihin en ole vieläkään kyllästynyt, totesi Kornholic.

Lopulliset vastausjakaumat sekä kysymysten että vastausvaihtoehtojen tarkemmat sanamuodot voit katsastaa ohesta. Muista vastata myös tämän viikon kysymykseen, jossa metsästetään Far Cry -sarjan parasta numeroitua pääosaa.

Iskeekö Call of Duty: Black Ops Cold War ja paluu kylmään sotaan?

Kyllä, mahtava kombo! 27 %
 
Kylmä sota kiinnostaa aina vaikka Call of Duty sinänsä ei 24 %
 
Call of Duty kiinnostaa aina vaikka kylmä sota sinänsä ei 5 %
 
Eipä juuri yhtään 44 %
 
Ääniä yhteensä: 546

Lisää luettavaa