Lukijat ovat puhuneet: Assassin’s Creedin suosio hyytymässä?

Pelaajalehti.comin viikon kyselyssä kysyttiin, kumman kahdesta tänä vuonna ilmestyvästä Assassin's Creed -pelistä pelaajat aikovat hankkia.

18.8.2014 12:56

Tänä vuonna kauppojen hyllyille ilmestyy peräti kaksi Assassin’s Creed -peliä. Vanha sukupolvi saa oman Assassin’s Creed Rogue -pelinsä, kun uudella sukupolvella seikkaillaan Assassin’s Creed Unityssa.

Erikoinen konsolijako on herättänyt runsaasti keskustelua, joten päätimme kysyä Pelaajalehti.comin  viime viikon etusivukysymyksessä, kumpi peleistä lähtee kaupanhyllyltä mukaan, jos kumpikaan.

Sekä uusi että vanha sukupolvi saa oman Assassin’s Creed -pelinsä. Kumman aiot hankkia?

Assassin’s Creed Unityn! (PlayStation 4, Xbox One) 32%
Assassin’s Creed Roguen! (PlayStation 3, Xbox 360) 4%
En kumpaakaan! 52%
Molemmat! 12%

Tulosten perusteella viime sukupolvella alkaneen ja suosionsa huipun saavuttaneen Assassin’s Creedin tahti on hieman hyytymässä, ainakin tietyn pelaajakansan silmissä. Yli puolet kyselyyn vastanneista aikoo nimittäin jättää molemmat Ubisoftin jättisarjan peleistä kokonaan väliin. Kaksikosta suositumpi on kuitenkin uuden sukupolven Assassin’s Creed Unity, mikä ei yllätä uuden ja kiiltävän perään kuolaavien pelaajien keskuudessa lainkaan.

Mikä on oma suhteesi Assassin’s Creed -sarjaan? Kerro oma kantasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi helposti korjata täältä!

 
Tämän viikon kysymyksessä utelemme Gamescom 2014 -messuannin mielekkyyttä. Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.
 

 

Lisää luettavaa