Lukijat ovat puhuneet: Arcade-tyylin urheilupelit voittavat realismin

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä.

9.5.2022 13:17

Pelaaja.fin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Menneen viikon aikana lukijat ilmaisivat mieltymyksiään siitä, minkä tyylisistä urheilupeleistä he sattuvat pitämään.

Täsmälleen puolet vastaajista ilmaisi suoraan, että arcade-tyylin urheilupelit miellyttävät eniten. Realistinen tyyli nappasi suoraan 38 prosenttia vastaajista, kun taas 13 prosenttia ei osannut täysin nostaa esiin tiettyä suosikkia kahden joukosta..

Pidätkö enemmän arcade-tyylisistä vai realistisemmista urheilupeleistä?

Arcade-tyylisistä 50 %
 
Realistisemmista 38 %
 
En osaa sanoa 13 %
 

Kommenttien puolella omia valintoja perusteltiin muun muassa seuraavasti.

– Hauskoista ja viihdyttävistä eli arcade-tyylisistä., summaa zappah.

– Yksin realismia, porukassa arcadee., kuvaili kaappausmerella.

– Urheilulajista riippumatta arcadesta. Ajopeleistä omina suosikkeina voisi mainita Crash Team Racing Nitro Fueled, WipeOut Omega Collection, Driveclub, Blur (2010) ja Moto Racer (1997). Matala aloituskynnys ei yksinään tee hyvää arcadepeliä, vaan haluan urheilupeleissäkin rikkoa sääntöjä ja tehdä kreisejä juttuja., Poliisitapaus listasi.

– Pelattavuus hauskaa helposti omaksuttavaa arcadea, ulkoasu ja esitystapa realistinen. Esimerkiksi autourheilua joka näyttää kaikin puolin aidolta kisalta, mutta ei vaadi realistista säätöä tai oikeaa ajotaitoa vaan ajaminen on simppeliä ja hauskaa, tuumii Angel of Death.

Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta. Toimitus kiittää kyselyyn vastanneita! Muistakaa osallistua myös tämän viikon kysymykseen.

 

Lisää luettavaa