Lord British vetoaa vielä kansaan – uutuusroolipeli sai pelaajat anteliaiksi

Kickstarteriin pian Torment: Tides of Numeneran jälkeen loikannut Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues on myös saanut rahoitusvaiheensa päätökseen.

7.4.2013 19:54

Viimeisimmistä suuremmista Kickstarter-roolipeleistä se toinen, Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues, on saanut rahoitusvaiheensa palvelussa päätökseen. Ultima-roolipelisarjan luoneen Richard Garriottin uusin projekti keräsi kasaan 1 919 275 dollaria pyydettyään alkujaan miljoonaa.

Ylimääräiset 900 000 dollaria auttavat peliä saamaan muun muassa lemmikit, ”mysteerisen saaren” ja kiltasodat. Pelin elävyyteen ja interaktiivisuuteen voidaan nyt myös panostaa vaihtelevalla säällä, erilaisilla soittimilla sekä teatterilla, jossa pelaajat voivat tehdä omia näytelmiään ja tienata niillä rahaa. 

Sekä massiivimoninpelimäisen nettipuolen että myös yksinpelimahdollisuuden tarjoava Forsaken Virtues on tarkoitus saada ulos vuoden 2014 lokakuussa Windowsille, Macille ja Linuxille. Kyseessä on Shroud of the Avatarin ensimmäinen niin sanottu episodi, jollaisia on kaikkiaan tarkoitus nähdä viisi kappaletta. Niiden kaikkien on luvattu olevan itsenäisiä, täyspitkiä kokonaisuuksia.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa