Loputon strategia se käy yhä loputtomammaksi – Endless Legends ja Endless Space 2 laajenevat

Endless Space 2 ja Endless Legend laajenevat taas yhtäaikaa.

18.1.2019 19:09

Ranskalaiskehittäjä Amplitude on tykittämässä ensi viikolla taas täyslaidallisen lisää pelattavaa Endless-peliensä sarjaan. Tammikuun 24. päivä laajenemassa ovat niin Endles Space 2 kuin Endless Legend, joiden uudet lisäosat ovat Penumbra ja Symbiosis.

Penumbra-lisärillä Endless Space 2 laajenee uusilla hakkerointi ja näkymättömyysominaisuuksilla, joita käyttää hyödykseen ennen kaikkea tuore pelin yhteisön luoma Umbral Choir -osapuoli. Hakkerointi tarjoaa lisää keinoja rampauttaa vatustajia, kun taas näkymättömyys mahdollistaa vihollislinjojen takana toimimisen ilman paljastumista. Toki ilman vastatoimia ominaisuuksia ei ole peliin tuotu.

Endless Legendin oma Symbiosis-laajennus keskittyy puolestaan uusiin Urkan-petoihin ja The Mykara-nimiseen osapuoleen. The Mykarien erikoisuuksiin lukeutuu mahdollisuus muuttaa viholliskaupungit kummituskaupunkeja ja haalia resursseja tätä kautta. Urkanit vuorostaan ovat massiivisia otuksia, jotka ilmestyvät kartalle satunnaisesti neutraaleja alueita hallitsemaan. Puolelleen niitä voi voittaa fyysisen voiman ja lahjonnan kautta.

Ohessa trailereita kummastakin lisäristä. Molemmille on avattu myös jo omat Steam-sivunsa (Endless Legend, Endless Space 2.

Lisää luettavaa