Loppu koitti Paragonille: jälleen yksi ilmais-MOBA saa niskalaukauksen

Epic Games sulkee Paragon-pelinsä, joka ei ehtinyt missään vaiheessa saada varsinaista virallista julkaisuaan.

27.1.2018 04:56

Epic Gamesin verkkopohjainen areenatoimintapeli Paragon on saapumassa tiensä päähän. Pelin kotisivuilla kehittäjä on ilmoittanut, että Paragonin palvelimet sulkeutuvat 26. huhtikuuta ja tekevät siitä näin pelikelvottoman.

– Varovaisen harkinnan ja monien sisäisten kiistelyjen jälkeen koemme, ettei olemassa ole meille selvää reittiä kasvattaa Paragonista MOBA-peliä, joka pystyisi säilyttämään tarpeeksi pelaajia ollakseen kestävä. Emme suoriutuneet tarpeeksi hyvin täyttääksemme Paragonin lupauksen. Me petimme teidät tiimimme kovasta työstä huolimatta ja olemme pahoillamme, Epic Gamesin ilmoitus kertoo.

Päätösilmoituksen myötä Epic Games on luvannut palauttaa rahat kaikille niille halukkaille pelaajille, jotka ovat koskaan laittaneet Paragoniin varojaan. Tämä tapahtuu linkittämällä pelissä käyttämänsä tunnuksen Epic-tiliin ja hakemalla rahojen palautusta sitä kautta.

Merkkejä Paragonin kuolemasta oli ilmassa varsinkin viime viikolla, kun Epic Games ilmoitti avoimesti siirtäneensä resursseja Fortnite-pelinsä kehitykseen. Peli sai alunperin varhaisjulkaisun vuoden 2016 maaliskuussa ja avautui kaikille betamuodossa hitusen myöhemmin. Virallisesti valmiiksi Epic ei peliä koskaan kutsunut.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa