The Long Darkin hyytävä selviytyminen mullistui jättipäivityksellä

The Long Darkin kaksi ensimmäistä episodia uusiksi laittava jättipäivitys on täällä.

19.12.2018 09:05

Mullistava suurpäivitys on julkaistu selviytymispeli The Long Darkiin. Wintermute Reduxiksi kutsuttu kokonaisuus laittaa käytännössä uusiksi peliin tähän mennessä julkaistut kaksi episodia, mikä auttaa syventämään niitä tarinallisina elämyksinä ja tarjoilee jossain määrin uutta pelattavaakin.

Episodeja on muovattu usean keskeisen teeman mukaisesti. Tarinankerrontaa on tehostettu uudella kaiken dialogin kattavalla ääninäyttelyllä sekä animaatiotyöllä, ja monet elokuvamaisemmat hetken on luotu uusiksi. Iso osa dialogista on kirjoitettu ja äänitetty samalla uudelleen, joita tukemaan mukaan on saatu muun muassa lisää tarinallisia yksityiskohtia ja tapahtumapaikkoja.

Pelillisesti isoja muutoksia nähdään tehtävärakenteessa, josta on pyritty tekemään aiempaa vapaaluontoisempaa. Sivutehtävien roolia on myös paranneltu ja monia tehtävätavoitteita on viilattu uusiksi oikeanlaisen haasteen tavoittamiseksi.

Uusitut episodit eivät ole yhteensopivia pelin aiempien tarinatallennusten kanssa. Mikäli kaksi ensimmäistä episodia on kuitenkin ehtinyt jo läpäisemään, pääsee ensi vuonna avautuvaan kolmanteen episodiin sentään automaattisesti käsiksi, kun se vain valmistuu ja julkaistaan.

Aivan kaikki päivityksen muutokset eivät koske pelin tarinatilaa. Selviytymisosuudessa tarjolle on saatu samalla niin uusi esine, haaste kuin nälkiintymisen suhteen auttava buffi. Käyttöliittymää on myös viilattu ja joukko bugikorjauksia esitelty.

Laajasti uudistuksia on lueteltu pelin foorumeilla. Uuteen tarinameininkiin on mahdollista tutustua uudella trailerillakin.

Lisää luettavaa