Lisää verta battle royale -areenoille! PlanetSide Arena lupailee jopa tuhannen pelaajan matseja

Daybreak Games on julkistanut uuden massiivisen räiskintäpelin PlanetSide-universumiin sijoittuen

14.12.2018 11:00

Battle royale -genre kasvaa ensi vuoden alussa jälleen uudella tulokkaalla, kun Daybreak Gamesin julkistama PlanetSide Arena julkaistaan.

PlanetSiden sci-fi-universumiin sijoittuva massiivinen räiskintäpeli on tarkoitettu ajan kanssa kehittyväksi palveluksi, mutta julkaisussa se saapuu battle royale – ja massive clash -pelitilojen kera. Pelaajamääräksi lupaillaan jo alusta alkaen peräti 500 henkeä, jossa massive clash -pelitilassa vastaan ottavat kaksi 250 hengen joukkuetta.

Tekijöiden aikeissa on nostaa määrä aikanaan jopa tuhanteen pelaajaan.

Peliä kehitetään eteenpäin kausittain, jotka tuovat lisää sisältöä, tarinallisuutta ja ominaisuuksia. Vaikka ensimmäisellä kaudella nähdään vain kaksi pelimuotoa, on tulevaisuudessa tarkoitus laajentaa valikoimaa muun muassa tappomatseilla, lipunryöstöllä, hyökkäys ja puolustus -peleillä sekä global conquestilla.

Uusien pelitilojen lisäksi tulevilta kausilta voi odottaa aseita, hahmoluokkia, ajoneuvoja ja karttoja, jotka on tarkoitus nivoa osaksi isompaa tarinakokonaisuutta. Ajallisesti PlanetSide Arena sijoittuu muutama vuosikymmen PlanetSide 2:n tapahtumien jälkeen.

Tulevasta massiivisesta räiskinnästä voi katsoa esimakua alla olevilta trailereilta, joissa nähdään pelisarjan taustojen lisäksi varsinaista pelikuvaa.

PlanetSidet Arena julkaistaan pc:lle 29. tammikuuta.

Lähde: Daybreak Games

Lisää luettavaa