Lisää suomalaista fantsua maailmaan: Trine 3 sai ilmaisen kentän ja rantautui Linuxille

Trine 3 on saanut lisää pelattavaa. Samalla maailmassa on nyt enemmän ihmisiä, jotka voivat ylipäätänsä pelailla peliä, kiitos Linux-tuen.

8.11.2015 06:48

Helsinkiläinen pelistudio Frozenbyte on julkaissut kuluvalla viikolla tuoreen päivityksen Trine 3: The Artifacts of Poweriin. Lisää pelattavaa kaipaaville kyseessä voi olla erityisesti varsin mielekäs ilmestys, sillä päivityksen myötä peli on saanut ilmaiseksi kokonaan uuden kentän koettavaksi.

Pientä hienosäätöä Trine 3 on toki saanut myös samalla päivityksen myötä. Pelin Lost Pages -kenttäkokonaisuus on varustettu nyt nimittäin tarkastuspisteillä ja samalla huijauksen mahdollistanut bugi koskien velhohahmon laatikoita on korjattu. Myös pieniä lisäoptimointeja ja vastaavia on lisäksi tehty pelin toiminnan sujuvoittamiseksi.

Listan kaikista päivityksen lisistä voi lueskella läpi Frozenbyten blogista.

Päivityksen saapumisen ohella Trine 3 on nyt myös tuotu pelattavaksi Linux-koneille. Jo aiemmin peliä on voinut pelailla Windowsia käyttäen ja kunnollinen Mac-versiokin on työn alla, joten on mielenkiintoista nähdä, mitä suurempaa Frozenbyte on suunnitellut tekevänsä lähitulevaisuudessa. Liekö pelillä esimerkiksi minkälaiset mahdollisuudet rantautua vielä konsoleille viime kesän sisältökritiikin jälkeen?

Lisää luettavaa