Lisää pelielokuvia tiedossa! Ubisoft työstää sovitusta Child of Lightista ja Werewolves Withinistä, Netflix huhuilee The Legend of Zeldan perään

Pelielokuvat ovat saamassa lisätäytettä Ubisoftin ja Netflixin verstailta.

31.10.2018 11:01

Pelifilmatisoinnit ovat täydentymässä tulevaisuudessa muutamalla uudella nimikkeellä, kun Ubisoft on julkistanut työstävän uusia Child of Light – ja Werewolves Within -projekteja ja Netflixin huhuillaan kehittävän The Legend of Zeldasta sarjaksi.

Ubisoftin kohdalla projektit ovat varmoja. Tasha Huo käsikirjoittaa Ubisoft Motion Picturesille parhaillaan pilottiepisodia Child of Lightin televisiosarjalle, jonka luvataan kaappaavan alkuperäisteoksen satukirjamaisen tunnelman ja vahvan naissankarin televisiosarjamaiseen muotoon.

Werewolves Within sovitetaan sen sijaan elokuvaksi, jonka käsikirjoituksen on tehnyt Mishna Wolff. Hänen mukaansa kyseessä on kauhukomedia, jossa pienen kylän asukkaat ovat ottaneet niin tuomarin, valamiehistön kuin pyövelin roolit omiin käsiinsä.

Sen enempää tuotannoista ei vielä tässä vaiheessa tiedetä.

Netflixin suositun Castlevania-sarjan vetäjä ja tuottaja Adi Shankar on puolestaan paljastanut omalla Instagram-tilillään työskentelevän ”ikonisen japanilaisen peliyhtiön kanssa sovittaakseen heidän ikonisen pelisarjan televisiosarjaksi”. Shankar ei aio kuitenkaan paljastaa projektia vasta kuin 16. marraskuuta.

The Wrapin saamien tietojen mukaan kyseessä olisi kuitenkin nimenomaan Nintendon The Legend of Zelda -sarjan sovitus.

Nintendon ja Netflixin yhteistyöstä The Legend of Zelda -sarjan parissa on huhuiltu jo vuodesta 2015 lähtien, jolloin edesmennyt Nintendon toimitusjohtaja Satoru Iwata paljasti yhtiönsä olevan kiinnostunut lisensoimaan suosittuja julkaisujaan elokuvia ja huvipuistoja varten. Netflix ilmoitti tosin jo tuolloin, ettei mitään yhteistyötä Zeldan suhteen ole käynnissä.

Shankar ei itse maininnut projektista sen tarkemmin mitään muuta, joskin hän on aiemmin ollut äänekäs ilmoittaessaan halustaan sovittaa Metroid-sarja televisioon.

Virallisesti projekti selviää vasta 16. marraskuuta.

Lähde: Variety, Instagram, The Wrap

Lisää luettavaa