Lisää kauhua pc:lle? Japanilaisseikkailu Night Cry pyytää pelaajien apua

Joukkorahoitus Night Cry -kauhupelin pc-versiota varten on alkanut. Toistaiseksi peli on matkalla vain iOS- ja Android-laitteille sekä Vitalle.

25.1.2015 12:16

Japanilaista kauhua tarjoileva seikkailupeli Night Cry on saapunut Kickstarteriin. Alkujaan viime vuonna julkistettu teos pyrkii joukkorahoituksen avulla varmistamaan pääsynsä pc:lle, mikä onnistuu, mikäli pelille heltiää seuraavan kuukauden aikana pelaajilta 300 000 dollaria.

Jo ennalta varmaa on ollut, että kävi joukkorahoituksen suhteen miten vain, tullaan peli saamaan ainakin Android- ja iOS-laitteille sekä PlayStation Vitalle. Mikäli pc-versio kuitenkin vielä kehitetään, on siitä tarkoitus tulla erityisesti graafisesti paras mahdollinen versio pelistä.

Tämä video havainnollistaa jo varhaisen pelikuvan avulla, miten Night Cryn pc-versio voisi erota yksityiskohdillaan pelin kannettavista versioista.

Night Cryn takaa löytyy japanilainen pelistudio Nude Maker, jota johtaa kokenut pelisuunnittelija Hifumi Kono. Kono on lähtenyt tekemään pelistä ensisijaisesti henkistä jatko-osaa Clock Tower -kauhusarjalle, jonka luomisesta mies vastasi 20 vuotta sitten. Apua Night Cryn luomistyössä Kono on saanut muun muassa Silent Hill -pelien hirviösuunnittelijana toimineelta Masahiro Itolta kuin myös Ju-on-kauhuelokuvia työstäneeltä Takashi Shimizulta.

Tarkemman katsauksen pelin kehitystiimiin löytää alla olevasta Kickstarter-videosta. Ohesta löytyy myös Shimizun peliä varten luoma lyhytelokuva. 

Mikäli joukkorahoitus osoittautuu kovaksikin menestykseksi, saatetaan peli saada edellä mainittujen alustojen ohella myös vielä muillekin pelilaitteille.

Lisää luettavaa