Life is Strange saa jatkoa: ykkösosan päähenkilö Max Caulfield palaa pelisarjan tulevassa osassa!

Life is Strange: Double Exposure jatkaa pelisarjan ensimmäisen osan päähenkilön tarinaa.

10.6.2024 11:51

Alkuperäisen Life is Strange -pelin tarina jatkuu tänä vuonna ilmestyvässä Life is Strange: Double Exposure -pelissä.

Pelinkehityksestä vastaa Deck Nine Games, joka oli vastuussa myös Life is Strange: Before the Storm – ja Life is Strange: True Colors -peleistä sekä Life is Strange Remastered Collectionista.

Kesän 2024 Xbox Games Showcasessa julkistettu jatko-osa kertoo aikuistuneesta Max Caulfieldista, joka on alkuperäisen Life is Strange -pelin ja peliin liittyvien sarjakuvien aikamatkustamiseen kykenevä päähenkilö.

Tulevassa Double Exposure -pelissä Caledon-yliopistossa opiskeleva Max on vannonut, ettei enää koskaan käytä alkuperäisessä pelissä saamiaan voimia. Tutkiessaan ystävänsä Safin kuolemaa hän kuitenkin siirtyy rinnakkaiseen aikajanaan, jossa Safi on yhä elossa.

”Useita vuosia sen jälkeen, kun ohjasimme Maxia Arcadia Bayssa, Max palaa Double Exposure -pelissä elämäämme residenssitaiteilijana arvostetussa Caledron-yliopistossa”, kerrotaan Xboxin kuvauksessa pelistä.

”Valitettavasti onnettomuudet eivät ole koskaan kaukana – Maxin ystävä Safi tapetaan, ja meidät tempaistaan mukaan täysimittaiseen murhamysteeriin, joka sisältää yliluonnollisen käänteen.”

”Maxin alkuperäinen kyky kelata aikaa taaksepäin on muuttunut kyvyksi siirtyä kokonaan aikajanojen välillä. Tutkimme kahta rinnakkaista todellisuutta – toista, jossa Safi on turvassa ja hyvässä kunnossa, ja toista, jossa Safi on kuollut – saadaksemme selville Safin murhaajan henkilöllisyyden”, Xboxin kuvaus informoi.

Life is Strange: Double Exposure julkaistaan PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle 29. lokakuuta 2024. Ennakkotilaamalla pelin Ultimate Edition -painoksen pelin kaksi ensimmäistä lukua avautuvat kaksi viikkoa virallista julkaisua aikaisemmin.

Pääset pelin uutuustrailerin pariin alta:

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa