Lego Star Wars: The Skywalker Saga sai julkaisupäivän – odotettu yhdeksän elokuvan peliseikkailu käynnistyy keväällä synkän varjon alla

Raskaat työolot puhuttavat pelin julkaisupäivän vahvistuessa.

20.1.2022 15:18

Pitkään kehitteillä ollut Lego Star Wars: The Skywalker Saga on saanut julkaisupäivän. Useamman lykkäyksen jälkeen Warner Bros. ja TT Game lupailevat, että kaikki yhdeksän Tähtien sota -pääelokuvaa yhteen niputtava palikkoseikkailu julkaistaan 5. huhtikuuta.

Tulossa peli on niin PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille kuin pc:llekin. Uudella trailerilla tarjolla on kuuden minuutin katsaus pelin antiin.

Polygon-sivuston tuoreen raportin mukaan The Skywalker Sagan kehitys on kestänyt kaikkiaan lähes viisi vuotta, eikä kyseessä ole ollut kehittäjien kannalta mukava projekti.

Polygonille avautuneiden TT Gamesin työntekijöiden mukaan hanketta ovat hankaloittaneet niin vanhentuneet kehitystyökalut kuin myös tiukat kehitysaikataulut sekä studion raskaaseen crunch-työskentelytapaan nojaava työkulttuuri. Julkisella avautumisellaan kehittäjät toivovat pystyvänsä ajamaan eteenpäin muutosta, jotta stressin ja muiden työpaineiden ei tarvitsisi johtaa enää työntekijöiden henkiseen ja fyysiseen romahtamiseen.

Polygonin raportin voi lukaista kokonaisuudessaan lähdelinkistä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa