Lego heittää haasteen Minecraftille pc-peli Lego Worldsilla – tältä se näyttää

Minecraftin peluu on kuin digitaalisilla legoilla leikkimistä, miksi onkin luonnollista, että nyt myös virallinen Lego-peli on saapunut tarjoamaan omanlaisena rakenteluseikkailukokemuksen.

1.6.2015 18:22

Warner Bros. ja TT Games on tuoneet Steamin Early Access -osastolle kokonaan uuden Lego-pelin. Lego Worldsiksi kutsuttu uutukainen ei ole mikään tavanomainen Lego-peliseikkailu, vaan se on hyvin peittelemättä Minecraftin jalanjälkiä kulkeva rakentelua ja seikkailemista yhdistävä palikkakokemus.

Peli rakentaa pohjansa satunnaisesti muovautuviin maailmoihin, joita pääsee muokkaamaan sekä pala palalta että myös kerralla suurempia alueita muokkaamalla. Toistaiseksi peli tukee vain ja ainoastaan yksinpeluuta, mutta ajan myötä myös moninpelaamisesta on tarkoitus tehdä tärkeä osa kokemusta.

Suunnitelmissa Warner Brosilla on pitää Lego Worlds early access -muodossa ainakin koko kuluvan vuoden. Pitkin early accessia pelin kehittäjien onkin määrä kuunnella tarkasti pelaajapalautetta ja muovata peliä pelaajien mielipiteiden mukaisesti.

Lego Worldsin myötä vuodesta 2015 on kasvamassa tavattoman kiireinen vuosi Lego-peleille. Nyt kesäkuussa kauppoihin on matkaamassa Lego Jurassic World, jota myöhemmin tänä vuonna tulee seuraamaan vielä sekä Lego Marvel’s Avengers että myös Skylanders-henkinen fyysisiä leluja hyödyntävä Lego Dimensions.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa