Skylandersin käynnistämään lelupelitrendiin mukaan pyrkivän Lego Dimensionsin sisällöstä on saatu lisätietoja verkkolipsahduksen muodossa.

Yhdysvaltalaisen Walmart-tavaratalon verkkosivuille ilmestyi viikonloppuna kasa tuotekuvauksia vielä julkistamattomista Dimensions -leluseteistä. Pikaisesti poistetut maininnat varmistivat muiden muassa Simpsonien ja Scooby Doon verkossa mainosmateriaalin perusteella jo povatun mukanaolon.

Pelikansalle ehkä mielenkiintoisin lisäys on kuitenkin Valven suosittu Portal-pulmailu, joka niin ikään vaikuttaisi saavan pikkufiguurien lisäksi oman tason peliin. Portalia on pyöritelty verkossa jo pidemmän aikaa Legon yleisölähtöisellä Lego Ideas -konseptialustalla, ja myös pelin päähenkilö Chell bongattiin huhtikuussa julkaistusta suttuisesta figuurikuvasta, joten hullulta huhu ei varsinaisesti kuulosta.

Walmart veti tuotekuvaukset sivuiltaan jo päiviä sitten, mutta ne voi löytää edelleen esimerkiksi Googlen välimuistista.

Lego Dimensions ilmestyy Euroopassa 29. syyskuuta PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Wii U:lle.

Lähde: Brick Inquirer, Eurogamer

Lisää luettavaa