Legendat ruotuun: Hearthstonen korttipakkausten koostumus kokee muutoksia

Hearthstonen seuraavan laajennusosan myötä Blizzard muuttaa hieman tapaa, jolla korttipaketeista voi saada legendary-tyypin kortteja.

22.6.2017 19:05

Blizzard on hiomassa uusiksi tapaa, jolla Hearthstonen korttipakkaukset käsittelevät harvinaislaatuisia legendary-tyypin kortteja.

Pelin seuraavasta laajennuksesta alkaen korttipakkauksista ei voi ensinnäkään saada enää jo ennestään omistuksessa olevaa legendary-korttia, ellei hallusta löydy jo kaikki kyseisen korttisetin legendaryt. Vastaisuudessa pelaajille myös taataan, että uusien korttisettien saapuessa he saavat ainakin yhden legendary-kortin ensimmäisen kymmenen avaamansa korttipaketin sisältä.

Samassa yhteydessä pelin tapa käsitellä korttipakkauksista saatavia alemman luokan kortteja muuttuu nyt myös hieman. Jatkossa yhdestä korttipaketista ei voi saada enää enempää yhtä ja samaa korttia kuin niitä saa olla kerralla yhdessä pakassa.

Muutoksilla Blizzard pyrkii ensinnäkin tekemään korttipakettien avaamista aiempaa jännittävämpää. Samalla se vastaa myös pelaajien kritiikkiin siitä, kuinka mahdollisuus saada tupla-legendaryja saattoi vesittää pelin uusien korttien luomista mahdollistavaa craft-järjestelmää.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Lisää luettavaa