Legendaarisia riffejä – tubettaja läpäisi Halo 3:n Guitar Hero -ohjaimella

Erikoisista ohjaimistaan tunnettu YouTube-käyttäjä läpäisi Halo 3:n vaikeimmalla vaikeustasolla käyttäen Guitar Hero -ohjainta.

30.11.2019 13:31

Erikoisista ohjaimistaan tunnettu YouTube-käyttäjä Super Louis 64 – tai A Twerking Yoshi – on saanut uuden sulan hattuunsa läpäistyään Halo 3:n Legendary-vaikeustasolla käyttäen Guitar Hero -pelisarjasta tuttua kitaraohjainta. Suorituksen kohokohdat ovat katsottavissa alla löytyvältä 23 ja puolen minuutin videolta.

Super Louis sai kitaraohjaimen vastaamaan Xbox-ohjaimen käyttäytymistä muuntimen avulla. Yhtä helposti kitaralla pelaaminen ei kuitenkaan luonnistunut. Samanaikainen tähtääminen ja liikkuminen oli lähes mahdotonta. Kuukauden kestäneen läpipeluun aikana Super Louis johdattikin Master Chiefin kuolemaansa 252 kertaa.

Guitar Hero -ohjainta on ennenkin käytetty Halon pelaamiseen, mutta Super Louis onnistui ensimmäisenä läpäisemään pelin Legendary-tasolla. Lisäksi muovikitaraa on käytetty muissakin peleissä, muun muassa Louisin itsensä toimesta.

Maailman erikoisin ohjainvalinta kitara ei suinkaan ole. Super Louisin vanhalta A Twerking Yoshi -kanavalta voi käydä katsomassa kuinka videopelejä pelataan vaikkapa banaaneilla.

Lisää luettavaa