Legendaarisen Pac-Manin uusi yllättävä versio kääntyy vielä konsoleille ja pc:lle

Pac-Manista viime vuonna mobiililaitteille julkaistu uusi Pac-Man 256 -versio saadaan vielä pc:lle ja konsoleillekin.

29.5.2016 04:15

Mobiilialustoille alunperin kehitetty uusi Pac-Man-peli Pac-Man 256 on saapumassa hieman yllättäen uusille alustoille. Kesäkuun 21. päivä alkaen pelin voi ottaa pelattavakseen niin pc:llä, Xbox Onella kuin PlayStation 4:lläkin, joilla julkaisija Bandai Namco on myymässä sitä noin viiden euron hintaan.

Uusilla alustoilla Pac-Man 256 nähdään varustettuna uudella moninpelitilalla, jossa maksimissaan neljä pelaajaa voivat pelata paikallisesti yhdessä. Noin muuten pelin uudet versiot näyttävät olevan tarjonnaltaan varsin identtisiä mobiiliversioiden kanssa, eli luvassa on jälleen tavanomaista erikoisempi Pac-Man-kokemus, jossa pelaajat koluavat läpi satunnaisesti muovautuvia sokkeloita samalla varsinkin kummituksia varoen että myös koko pelimaailmaa uhkaavia ohjelmistokorruptiosta koostuvia hyökyaaltoja pakoillen.

Peli on saanut syntynsä alkuperäisen Pac-Manin kentästä numero 256 löytyneen bugin inspiroimana

Mobiilialustoilla Pac-Man 256 on ollut saatavilla aina viime kesästä alkaen ilmaispelinä. Pelin oli mukana luomassa australialaisstudio Hipster Whale, joka vastasi aikoinaan myös hyvin Frogger-henkisen Crossy Road -mobiilipelin työstöstä.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa