Legendaarinen räiskintäsarja Tribes ja sen esi-isät saatavilla nyt ilmaiseksi

Tribes-pelisarjan viimeiset vuodet omistanut Hi-Rez Studio on alkanut tarjota legendaarisen räiskintäpelisarjan osia ladattavaksi ilmaiseksi.

31.10.2015 19:35

Yhdysvaltalainen pelitalo Hi-Rez Studios on tehnyt mielenkiintoisen kulttuuriteon. Kuluvalla viikolla innokkaat pelaajat löysivät netin uumenista yhtiön perustaman verkkosivun TribesUniverse.com, jonka kautta kiinnostuneille on tarjottu mahdollisuutta ladata Tribes-universumiin kuuluvia pelinimikkeitä pc:lle virallisesssa kuosissa ilmaiseksi.

Jo alunperin ilmaisen Tribes: Ascendin ohella sivustolta löytää ladattavan version niin Earthsiegesta, Earthsiege 2:sta, Starsiege: Tribesista, Tribes 2:sta kuin myös Tribes Vengeancesta. Jopa PlayStation 2 -peli Tribes: Aerial Assault on hankittavissa sivustolta, joskin sen peluu vaatii joko PS2-emulaattorin tai modatun PS2:n käyttöä.

Pääosaa peleistä jaetaan sivustolla iso-tiedostomuodossa.

Ilmeisesti TribesUniverse.com ei ole toviin lähdössä myöskään minnekään. Pelisivusto Polygonin saamien tietojen mukaan sivusto on ollut olemassa jo aina heinäkuusta asti, mutta varsinaisesti vasta nyt pelaajat ovat onnistuneet löytämään sen käsiinsä. Sivusto on perustettu Tribes-universumin yli 20-vuotisen taipaleen kunniaksi.

Hiljattain Hi-Rez ilmoitti aloittavansa jälleen Tribes Ascend -pelin tukemisen uudella sisällöllä. Kyseisen pelin ohella studio on viime aikoina kerännyt mainetta varsinkin myös Smite-areenatoimintapelillään.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa