Legendaarinen kauhusarja taipuu moninpeliräiskinnäksi Resident Evil: Umbrella Corpsilla

Uusi Resident Evil -peli ei turhia yritä pelotella pelaajiaan vaan sen sijaan se kyyditsee heidät verkkopelaamisen maailmaan.

16.9.2015 00:15

Uusi Resident Evil -peli Umbrella Corps on paljastunut PlayStation 4:lle ja pc:lle. Ensi vuoden alussa latauskauppoihin saatavalta peliltä ei turhaan kannata odotella taaskaan kauhua, sillä se vie pian 20-vuotta vanhan sarjan tiimipohjaisten verkkoräiskintöjen maailmaan.

Toiminnaltaan Umbrella Corps on koostumassa kolmannesta persoonasta kuvatuista nopeatempoisista yhteenotoista, jotka kuljettavat pelaajat räiskimään läpi historiallisten Resident Evil -ympäristöjen. Sarjan universumiin sopien pelaajat eivät joudu taistelemaan hengestään pelkästään vain ihmisiä vastaan, vaan myös ympäristöjen vaarat, kuten niissä asustavat elävät kuolleet, osaavat nekin heittää aina välillä kapuloita räiskijöiden rattaisiin.

Mukaan Umbrella Corpsiin luvataan useita erilaisia pelitiloja. Näistä ensimmäisenä julki on tuotu One Life Match, joka nimensä mukaisesti ei tarjoa pelaajille mahdollisuutta syntyä uudelleen ennen kuin joukkueista toinen on eliminoitu tyystin.

Hintaa Umbrella Corpsille on kertymässä 30 euroa. Peli on kehitetty Unity-pelimoottoria käyttäen.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa