Legendaarinen Atari-peli Asteroids palaa… moninpelattavana selviytymisseikkailuna?

Atari on työstämässä kokonaan uutta Asteroidsia, jossa klassinen peli-idea muovataan moninpelattavaksi selvityymiskokemukseksi.

10.2.2015 19:39

Atari on yrittämässä puhaltaa uusia tuulia alun perin vuonna 1979 debytoineeseen klassikkopeli Asteroidsiin. Yhtiö on lähitulevaisuudessa aikeissa julkaista Steamin Early Access -osastolla Asteroids: Outpostin, joka muovaa vanhasta arcade-räiskinnästä moninpelattavan selviytymisseikkailun.

Asteroids: Outpostissa pelaajat löytävät itsensä asteroidivyöhykkeeltä avaruusmainarin saappaista. Peliä kuvaillaan avoimen maailman hiekkalaatikkoseikkailuksi, jossa hengissä pysytään niin mineraaleja keräämällä kuin myös omaa tukikohtaa rakentelemalla. Seikkailunsa varrella pelaajat voivat myös sekä taistella että luoda liittoutumia muiden pelaajien kanssa, minkä ohella ajoittain on varottava myös asteroidisateita.

– Teemme kunniaa alkuperäiselle Asteroidsille lisäämällä peliin klassisia ominaisuuksia, kuten asteroidien räjäyttelyn, uudistaen samalla lähtökohtia ja pelattavuutta. Asteroids: Outpost tulee vetoamaan sekä klassisen Asteroidsin että myös immersiivisten selviytymispelien ja laajojen massiiviroolipelien faneihin, Atarin toimitusjohtaja Fred Chesnais lupaa.

Peliä työstää uusi yhdysvaltalainen Salty Games -studio. Sen pitäisi koostua muun muassa Star Trek: Online– ja Call of Duty -veteraaneista.

Lähde: Atari

Lisää luettavaa