League of Legendsin tarina sitoi itsensä umpisolmuun – nollaus edessä

Riot Games haluaa kehittää League of Legendsin taustatarinaa syvällisempään kuosiin, mikä aikalailla tarkoittaa pelin universumin eräänlaista nollausta.

8.9.2014 01:57

Pian viisi kokonaista vuotta maailmaa valloittanut League of Legends on aikeissa ottaa suuren edistysaskeleen universuminsa suhteen. Kehittäjä Riot Gamesilla on seuraavaksi suunnitelmissa käytännössä uusia pelin taustatarina, sillä monien hahmojensa ja jatkuvan päivittymisensä myötä pelin maailma on lähinnä alkanut solmia itse itseään aina vain umpinaisempaan solmuun

– Jokainen uusi sankari tarvitsi syyn liittyä taisteluun ja pysyä mukana Leaguessa, ja kun heidän määränsä kasvoi, alkoi maailma tuntua, noh, pieneltä ja ajan myötä vähemmän kiinnostavammalta. Suunnittelutapamme vähensi luovuutta rajoittaen näin tapoja, jolla maailma pystyi kasvamaan ja muuttumaan, selittää League of Legendsin tarinatiimiin kuuluva Tommy Gnox.

Tavoitteena Riotilla onkin seuraavaksi saada League of Legendsin universumi tuntumaan jälleen suurelta ja mahtavalta. Eräs kehittäjien keino tavoitella tätä ideaa on pitää pelin varsinainen tarinapuoli hieman vahvemmin erillään League of Legendsin pelillisestä osasta. Näin niiden ei pitäisi rajoittaa toisiaan, vaan sen sijaan ne voisivat kukoistaa omina kokonaisuuksinaan.

Oletettavasti ratkaisu voi vielä auttaa kummasti pelin kehittymisen ohella myös oheistuotteiden myymistä.

Lähde: Riot Games

Lisää luettavaa