League of Legends -kehittäjä osti aloittelijaystävällistä taistelupeliä työstäneen pelistudion

Riot Games on hankkinut omistukseensa aloittelevia taistelupelaajia kosiskelleen Rising Thunder -pelin kehitysstudion.

8.3.2016 22:10

League of Legendsin luonut pelitalo Riot Games on kasvattanut uuden pelistudion voimin. Nyt alkuvuodesta lähtien Riot omistaa Kaliforniassa sijaitsevan Radiant Entertainmentin, joka nousi viime vuonna otsikoihin aloittelijaystävällisellä Rising Thunder -taistelupelillään.

Ikävä kyllä Radiantin päätyminen osaksi Riotia on tarkoittanut loppua Rising Thunderille. Studio on ilmoittanut, että se on laittamassa taistelupelinsä alfatestin päätökseen 18. maaliskuuta, minkä jälkeen pelin tiimi siirtyy kehittämään kokonaan toista tuotosta. Uudesta pelistä kehittäjät eivät ole halunneet vielä antaa yksityiskohtia, mutta he ovat kuitenkin vakuutelleet olevansa innoissaan kyseisestä projektista.

Radiantin toinen vanhempi projekti Stoneheart jatkaa sen sijaan vielä eloaan. Kickstarterin kautta rahoitettu kaupunkirakentelupeli on saamassa alfaversioonsa päivityksiä samaan tahtiin kuin ennenkin, eikä Radiant ole turhaan hätäilemässä sen valmistumisen kanssa. Studiolla luvataan, että se julkaisee pelinsä virallisesti, ”kunhan se on valmis”.

Radiantin ostamisen myötä Riot Gamesin pelikatalogi monipuolistuu heittämällä. Vuonna 2009 julkaistun League of Legendsin lisäksi studio kun on tehnyt tähän mennessä muuten lähinnä vain muutamia pieniä hupipelejä, jotka nekin ovat pohjautuneet League of Legendsiin. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten suuria suunnitelmia Riotilla onkaan vielä Radiantin varalle.

Lähde: Radiant Entertainment

Lisää luettavaa