Areenamättöpeli League of Legends jakoi eilen ensimmäisen armahduksensa uusitun kisakieltopolitiikkansa johdosta.

Pelin kehittäjä Riot Games pyrki marraskuisilla uudistuksillaan tekemään kieltojärjestelmästään rakentavamman. Viime talvesta lähtien pysyvän kisaporttikiellon saaneiden pelaajien toimintaa on seurattu tiiviisti, ja heidän on nyt mahdollista saada armahdus kiellosta osoittamalla todellista katumusta tahrattomalla käytöksellä.

Muun muassa palvelunestohyökkäyksistä, tilinsä jakamisesta ja hyökkäävästä käytöksestä pysyvän kisakiellon saanut, Incarnati0n-nimimerkillä tällä hetkellä tunnettu Nicolaj Jensen on virallisesti ensimmäinen armahduksen saanut ammattipelaaja. Kolme kautta kehän laidalla istunut Jensen saa moitteettoman käytöksensä ansiosta jälleen kisata Riot Gamesin järjestämissä turnauksissa toukokuusta lähtien.

– Kunkin henkilön käytöstä arvioidessamme käytämme sekä pelidataa että omaa harkintaamme. Kaikki näkemämme viittaa siihen, että Jensen on todella parantanut tapansa ja ansainnut uuden mahdollisuuden, yhtiön kisavastaava Nick Allen tähdensi tiedotteessa.

Muut Riot Gamesin seuraamat pelaajat eivät ole vielä ansainneet armahdusta käytöksellään, mutta vastaavia katsauksia suoritetaan kausittain. 

Lähde: Riot Games, Kotaku

Lisää luettavaa