League of Legends: Wild Riftia esiteltiin uudella pelikuvalla – rajattu alpha-testi käynnistyy kesäkuussa

Mobiililaitteille ja konsoleille matkaavaan League of Legends: Wild Riftiin voi syventyä taas hieman tarkemmin.

30.5.2020 16:05

Riot Gamesin pyrkimys uudelleenrakentaa hittipeli League of Legends mobiililaitteita ja konsoleita varten on edennyt taas hippusen. Pelitalo aloittaa kesäkuun 5. päivä League of Legends: Wild Riftin rajoitetun alpha-testaamisen Android-laitteilla niin Brasiliassa kuin Filippiineillä, mistä se toivoo laajentavansa pelaajakuntaa myöhemmin tänä vuonna.

Kesäkuun ajan kestävä alpha-testailu vahvistettiin pelin tuoreessa kehittäjäpäiväkirjassa, jossa otettiin iso pulahdus myös Wild Rift -pelikuvaan. Riotin kehittäjien toimesta esittelyn saa näin esimerkiksi uusi kahden tikun ohjausjärjestelmän, peliin tähän asti mukaan saadut sankarit sekä uusittu pelikartta. Riot myös vahvistaa, että se seuraa alkuperäisen pelin bisnesmallia, eli ydinpeli on ilmainen ja kaikki sen sankarit ovat ansaittavissa myös ilman rahankäyttöä.

Tavoitteena Riotilla olisi saada League of Legends: Wild Rift ulos ainakin mobiililaitteille vielä tämän vuoden aikana. Riot ei ole toistaiseksi vahvistanut vielä tarkemmin konsoleita, joille peli on määrä tuoda.

Lisää luettavaa