Riot Games on esitellyt pitkän tovin jälkeen uutta League of Legends -sarjaan pohjautuvaa taistelupeliään. Project L -työnimellä tällä hetkellä kulkeva projekti on pelitalon mukaan päässyt eteenpäin tutkimus- ja kehitysvaiheestaan löytäen näin ollen perustansa ja suuntansa.

Taistelupelistä paljastettiinkin nyt viikonloppuna useamman minuutin edestä pelikuvaa, joka esittelee muutamia Project L:n perusteita ja sukeltaa myös syvemmin sen Ekko-hahmon toimintaan. Videolla projektia vetävät Tom ja Tony Cannon kertovat muun muassa, kuinka pelaajat valitsevat otteluissa kerralla käyttöönsä kaksi hahmoa, jotka tukevat toisiaan taistelun tuoksinnassa.

Kehittäjille on tärkeää luoda helposti opittava, mutta samalla syvällinen ja luovuuten rohkaiseva kokemus, mitä tiimi piti tärkeänä jo silloin, kun se puuhaili aikaisemman Rising Thunder -projektinsa parissa ennen Riot Gamesiin liittymistä. Tony Cannonin historia GGPO-verkkotekniikan kanssa huomioidaan tietysti sekin, sillä Project L:stä halutaan paras mahdollinen kokemus netissä.

Lisää Project L:n edistymisestä on määrä kuulla seuraavan kerran ensi vuoden kesän paikkeilla.

Lähde: Riot Games

Lisää luettavaa