Riot Games kartoitti perjantaina sen eri League of Legends -pelejä koskevia suunnitelmia alkaneen vuoden osalta.

Itse League of legends -pääpelin osalta vahvistui, että luvassa on tänä vuonna neljä uutta pelattavaa sankaria, joista ensimmäinen tekee tuloaan jo näin tammikuussa. Hahmo on pelin taustatarinasta jo ennestään isosti tuttu Viego eli The Ruined King, jota pitäisi myös päästä testaamaan piakkoin. Viego edustaa jungler-hahmojen joukkoa ja pystyy muun muassa hallitsemaan väliaikaisesti kaatamiaan hahmoja.

Hahmon kykyihin voi tutustua tarkemmin League of Legendsin kotisivuilla. Tulevien hahmojen pitäisi heidän vielä sitoutua osaksi Viegon tarinaa. Viegoa on jonkinlaisessa keskiössä myös tulevassa itsenäisessä Ruined King -roolipelissä, joka on määrä julkaista myöhemmin tänä vuonna.

Kiusoittelua tulevista hahmoista on tarjolla alta löytyvästä League of Legends -kehittäjävideolta.

Mitä tulee korttipeli Legends of Runeterran tulevaisuuteen, on Riot paljastanut kesään asti yltävän sisältöaikataulun pelin suhteen. Luvassa on tietysti pelimekaniikkoja kehittäviä laajennuksia, mutta heti näin tammikuusta alkaen menoa sekoitetaan myös kokeellisilla yhteistyötiloilla.

Runeterran uudistuksiin voi paneutua niihinkin syvemmin tuoreella kehittäjävideolla.

League of Legendsista irtaantunut Teamfight Tactics -taktikointi elää sekin tietysti. Perinteisempien settilaajennusten ohella tuloaan tekee tuore pelitila, jonka on tarkoitus tarjota vauhditetumpi keino nauttia pelistä vajaan 20 minuutin ottelujen merkeissä. Tämä on tarkoitus saavuttaa nopeuttamalla ja yksinkertaistamalla erilaisia asioita. Lisätietoja näistä on määrä saada myöhempänä ajankohtana.

Lisää luettavaa