Lauantai oli yllätysjulkaisujen aikaa – nämä pelit saapuivat PlayStation Experiencen vauhdittamana

PlayStation Experience -tapahtuman siivittämänä useampikin peli sai yllätysjulkaisun tänä viikonloppuna.

6.12.2015 06:15

Joukko mitä erilaisempia pelejä sai tällä viikolla yllätysjulkaisun lauantaina startanneen PlayStation Experience -tapahtuman myötä.

Ensinnäkin mainittakoon, että Vlambeer-pikkustudion haastava 2D-räiskintäpeli Nuclear Throne on nyt saatu valmiiksi. Peli on näin ollen jättänyt siis jälkeensä early access -vaiheen Steamissa ja saapunut myös saataville sekä PlayStation 4:lle että Vitalle. PlayStationeilla peli on Cross-Buy-nimike, eli ostamalla versioista toisen saat toisen ilmaiseksi. Hintaa sille kertyy noin 12 euroa.

Toinen saataville yllättäen ilmaantunut Cross-Buy-nimike on Vitalle ja PlayStation 4:lle saatu The Bit.Trip-kokoelmateos. Kokoelma kattaa kaikki alkuperäiset kuusi Bit.Trip-peliä ja kustantaa noin kymmenisen euroa. Cross-Buyta tukee myös Bastionin uusi Vita-versio, jonka saa itselleen ilmaiseksi, jos hallusta löytyy jo pelin PlayStation 4 -versio.

Myös Fat Princess on nyt palannut elävien kirjoihin. PlayStation 4:lle voi parhaillaan käydä nappaamassa Fat Princess Adventuresin, joka on uusi yhteistyönä pelattavissa oleva arcade-toimintamätkintä. Pelille kertyy hintaa noin 20 euroa.

Jos Final Fantasy VII:n uusioversiota ei malta odottaa, on alkuperäinen seikkailu saatavilla nyt myös PlayStation 4:lle trophy-saavutuksilla varustettuna. Se maksaa noin kympin verran.

Yhdysvalloissa PlayStation Storen valloitti lauantaina lisäksi uusi PS4-ilmaispeli Guns Up. Euroopassa sitä joudutaan odottamaan kuitenkin aina ensi viikon keskiviikkoon asti.

Lisää luettavaa