Larian Studios pettyi Baldur’s Gate III -pelaajien luovuuden puutteeseen

Baldur's Gate III -pelaajat eivät ole luovinta sakkia.

16.10.2020 08:57

Baldur’s Gate III -kehittäjä Larian Studios on hupaillut pelaajien luovuuden puutteella varhaisjulkaisupelin uusimman päivityksen yhteydessä.

Päivitys on tuonut mukanaan varsin pieniä korjauksia peliin, mutta studio on jakannut päivitystietojen yhteydessä myös mielenkiintoisen havainnon pelin analytiikasta. Larianin tilastojen mukaan Baldur’s Gate III -pelaajat ovat hyödyntäneet pelin monipuolista hahmonluontijärjestelmää tolkuttoman tylsällä tavalla. Kehittäjien kokoamat suosituimmat vaihtoehdot muodostavat nimittäin varsin tavanomaisen näköisen, vaalean, sarvettoman ja hännättömän ihmishahmon.

– Onneksi olkoon, olette käytännössä luoneet Vault Dwellerin vakioasetuksilla, Larian kommentoi Fallout-pelisarjaan viitaten.

– Mitä hittoa kaverit. Annoimme teille demonisilmiä, sarvia ja jopa häntiä. Olemme todella pettyneitä. Hullutelkaa. Teimme kovasti töitä tämän eteen!

Pelaajakuntansa luovuuden moittimisen ohella Larian Studios kehottaa pelaajia myös paneutumaan Baldur’s Gate III:n käyttäjäehtoihin. Tavanomaisesti käyttäjäehdot ohitetaan lukematta, mutta tällä kertaa luvassa lienee jotain tarkastamisen arvoista.

Lähde: Larian Studios

Lisää luettavaa