Larian Studios paljasti yksityiskohtia Baldur’s Gate 3:n valtavasta päivityksestä – kuudes päivitys vaatii 150 gigatavua vapaata tilaa

Baldur's Gate 3:n kuudes päivitys on massiivinen.

13.2.2024 23:23

Baldur’s Gate 3:n seuraavan päivityksen yksityiskohdat ovat alkaneet kirkastua.

Kehittäjä Larian Studios paljasti aikaisemmin julkaisevansa Baldur’s Gate 3:n kuudennen päivityksen tämän viikon aikana. Ystävänpäivän kunniaksi studio kertoi päivityksen parantavan suuteluanimaatioita, mutta luvassa on iso liuta myös muita uudistuksia.

Tarkat yksityiskohdat päivityksen sisällöstä ovat vielä salaisia, mutta Larian Studios on kertonut muutamia kohokohtia lähestyvän päivityksen annista. Uusien animaatioiden lisäksi päivityksen on vahvistettu sisältävän korjaukset Shield Bash- ja Rebuke the Mighty -kykyjen toimintaan. Päivitys korjaa myös ongelman, joka aiheutti pelaajahahmon ryhmän jäsenten päätymistä keskustelujen keskipisteeksi pelaajahahmon sijasta.

Mukana on myös koko joukko muita muutoksia, mihin myös päivityksen vastikään paljastettu koko viittaa. Päivityksen pc-versio nimittäin vaatii 21 gigatavun latauksen, jonka lisäksi sen asentaminen vaatii noin 150 gigatavua vapaata levytilaa. Larian Studiosin mukaan pelaajat voivat kuitenkin poistaa Baldur’s Gate 3:n asennuksen ja ladata valmiiksi päivitetyn version pelistä, mikäli levytila ei riitä päivityksen asentamiseen.

Lähde: Larian Studios

Lisää luettavaa