Marraskuussa ilmestyvästä Rise of the Tomb Raiderista on saatu vartin verran lisää pelikuvaa.

Uusi video toimii loistavana vastapainona Microsoftin E3-messuilla näyttämälle, hyvin putkimaiselle ja välianimaatiopainotteiselle vuorikiipeilykohtaukselle. Pikaisen kertaamisen jälkeen video vaikuttaisi jatkuvan jotakuinkin siitä, mihin lehdistötilaisuus jäi: lumivyöryn yllättämä Lara taistelee kylmää, karhuja ja vihaisia venäläisiä vastaan selviytyäkseen Siperian armottomassa erämaassa.

Pelikuvapätkä esittelee erityisesti teoksen hiivintäpohjaista taistelua, jonka tuoksinnassa Lara muun muassa keinahtelee latvustossa kuin Lepakkomies konsanaan. Turvanaan sankarittarella on videolla edellisessä Tomb Raiderissa tutuksi tullut jousi, mutta kiistämättömästi tehokkain tapa lahdata vihollisia näyttäisi olevan miekkosten posauttaminen taivaan tuuliin palavalla bensakanisterilla.

Videon lopussa nähdään nopeatempoinen kollaasi pelin kohokohdista: edeltäjänsä tapaan Rise of the Tomb Raider sirottelee toimintakohtauksien ja mahtipontisten räjähdysten lomaan rauhallisempaa tutkimusmatkailua fysiikkapulmineen.

Videon voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Rise of the Tomb Raider julkaistaan Xbox 360:lle ja Xbox Onelle Yhdysvalloissa 10. marraskuuta, ja Euroopassa peli ilmestynee viimeistään 13. marraskuuta. Microsoftin yksinoikeus peliin on aikarajattu, joten sen nähdään mitä todennäköisimmin myöhemmin myös muilla alustoilla.

Lähde: PC Gamer, Siliconera

Lisää luettavaa