Langaton pelihiiri voittaa langalliset? Logitechin kovat väitteet sen uudesta hiirestä

Logitech väittää, että sen uusi ammattilaispelihiiri G900 Chaos Spectrum päihittää käytössä jopa kilpailevat langalliset hiiret.

24.3.2016 13:09

Oheislaitevalmistaja Logitech lyö uusimmalla langattomalla pelihiirellään kovan väitteen tiskiin: Se sanoo, että sen G900 Chaos Spectrum päihittää suorituskyvyssä jopa kilpailevat langalliset pelihiiret. Logitech perustaa väitteensä testilaboratoriotuloksiin ja etenkin langattoman teknologian kehitykseen. Sen mukaan G900 on ollut kehityksessä viimeiset kolme vuotta.

Koska väitettä on taatusti vaikea uskoa ilman että kokeilee itse, listataan seuraavaksi Logitechin kertomia G900:n ominaisuuksia.

– Logitech G900 Chaos Spectrum on suuniteltu ammattilaispelaajien käyttöön. Sen langaton teknologia toimii 2,4 gigahertsin taajuudella ja raportointinopeus on yksi millisekunti. Jos se pitää paikkansa, hiiri on käytännössä viiveetön ja suorituskykyisempi kuin muut markkinoilla olevat langalliset tai langattomat pelihiiret.

– Hiiressä on PMW3366 optinen anturi joka seuraa tarkasti käden liikkeitä lähes kaikilla alustoilla. Herkkyyttä voi säätää tarkasti 200 – 12 000 dpi:n välillä. Anturin ansiosta hiiri ei kärsi viivestä tai tahmaisuudeta ja pysyy mukana huippunopeassa 300 tuuman sekuntivauhdissa.

– Akunkestoksi Logitech ilmoittaa G900:lle jopa 32 tuntia jatkuvaa pelaamista. Hiiri ladataan langallisesti, joten sen käyttöä ei tarvitse lopettaa lataamisen ajaksi. Hiiren käyttämä ohjelmisto varoittaa etukäteen virran vähenemisestä.

– Muotoilultaan G900 sopii kummalle kädelle tahansa ja sen kylkinäppäimet voidaan laittaa kummalle puolelle tahansa magneettisten näppäinkuorien kautta.

– Hiiren tärkeimmät napit on varustettu omilla metallijousilla ja mekaanisesti taittuvilla saranoilla. Sen ansiosta ne ovat kestävämpiä kuin muut ja vaativat myös pienemmän liikeradan ja paineen toimiakseen.

– G900 on kevytrakenteinen ja painaa vain 107 grammaa.

– Oman ohjelmiston kautta hiiri sisältää monipuoliset säätömahdollisuudet sen kaikkiin ominaisuuksii ja valaistukseen.

Toimitus on saanut yhden kappaleen hiirtä testiin, joten väitteiden todenperää selvitellään lehden sivuilla myöhemmin. Alustavien testien perusteella voidaan todeta, että ainakin kyseessä on kevyesti paras langaton hiiri, mitä Pelaajassa on testattu.

Logitech G900 Chaos Spectrum ilmestyy myyntiin huhtikuun aikana 199 euron suositushintaan. Lisätietoja löytää hiiren kotisivuilta.

Lähde: Logitech

G900:n teknologiaa esittelevä video:

Lisää luettavaa