Lämmitelkää räiskintäsormianne, pc-pelaajat, Galak-Z saapuu ensi viikolla

Galak-Z: The Dimensional räiskii ensi viikolla myös pc:llä.

19.10.2015 22:45

Avaruusräiskintää aiemmin loppukesästä jo PlayStation 4:llä tarjoillut Galak-Z: The Dimensional lipuu hiljalleen viimein myös pc:lle. 29. syyskuuta alkaen peli on napattavissa niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneillekin Steamista, josta siitä tullaan pyytämään PlayStation 4 -version tapaan noin 20 euroa.

Pc-version myötä Galak-Z on kokenut muutamia kohennuksia. Sen lisäksi, että pelin bugeja ja muita teknisiä ryppyjä on lähdetty silittämään, on peliin lisätty nyt myös kokonaan uusi Arcade-tila, joka on käytännössä pelin uusi helpotettu vaikeustaso. Siinä missä perinteistä pelitilaa pelatessa Galak-Z haastaa nimittäin suorittamaan aina viisi tehtävää kerrallaan käytännössä kuolematta, voi Arcade-tilaa pelatessa räiskintää jatkaa siitä tehtävästä, missä kuolo sattui milloinkin korjaamaan.

Vielä 17-Bit ei ole kertonut, saadaanko uutta pelitilaa jossain vaiheessa PlayStation 4:llekin. Varmaa kuitenkin on, että lähitulevaisuudessa sekä Galak-Z:n PlayStation 4- ja pc-versio saavat vielä ilmaista lisäsisältöä, joka laajentaa peliä uusilla tehtävillä ja tuo sen tarinaan kunnollisen päätöksen.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa