Laita viikonloppu käyntiin 40 minuutin Final Fantasy XV -pelikuvapätkällä

Final Fantasy XV:n pelattavan demon lähestyessä Square Enix on esitellyt laajalti, mitä luvassa onkaan.

21.2.2015 05:34

Vajaan kuukauden päästä se viimein tapahtuu. Final Fantasy: Type-0 HD:n saapuessa kauppoihin maaliskuun 20. päivä julkaisee Square Enix pelin yhteydessä myös Final Fantasy XV:n Episode Duscaeksi kutsutun demon. Tämä tietysti tarkoittaa, että tuolloin kuluttajat voivat viimein ensimmäistä kertaa kokeilla odotettua uuden sukupolven roolipeliä aivan itse.

Helpottaakseen demon odottelua Square Enix on esitellyt jälleen kokeiluversion tarjontaa tuoreessa japaninkielisessä verkkolähetyksessään. Uusin katsaus Episode Duscaeen ei ole ollut tällä kertaa myöskään mikään pieni, vaan tarjolle on saatu pitkä pätkä nähtävää esimerkiksi niin demon ympäristöistä kuin taisteluistakin. Jopa hahmojen kehittämisen suhteen tärkeästä leiriytymisjärjestelmästä nähdään otteita.

Final Fantasy XV: Episode Duscae tulee olemaan saatavilla sekä Final Fantasy: Type-0 HD:n Day One -paketin että myös erikoisversion ostajille.

Final Fantasy XV:n kokoversiolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää. Hiljattain pelin ohjaaja Hajime Tabata on kuitenkin kertonut, että peli olisi noin 60-prosenttisesti valmis. Mitä se sitten tarkalleen tarkoittaa, on itse kunkin itsensä tulkittavissa.

Lähde: All Games Beta

Lisää luettavaa