Lähteet: Final Fantasy XV myöhästyy pahan kerran (päivitetty)

Lähteet kertovat Final Fantasy XV:n myöhästyvän parilla kuukaudella kaavaillusta syyskuun julkaisupäivästään. (PÄIVITETTY)

15.8.2016 10:04

Päivitys kello 11:55: Square Enix on vahvistanut Final Fantasy XV:n uuden julkaisupäivän olevan 29. marraskuuta.

Yhtiö teki paljastuksen oheisella videolla, jossa se kertoo myös saaneensa periaatteessa pelin niin sanotun master-version jo valmiiksi. Tekijät eivät ole kuitenkaan olleet vielä täysin tyytyväisiä sen laatuun, joten he ovat alkaneet työstää peliin parannuksia, joita ei ole haluttu julkaista erikseen ladattavan päivityksen muodossa, vaan suoraan osana kaupoista ostettavaa levyä. Näin ollen pelin julkaisua on jouduttu siirtämään parilla kuukaudella.

Alkuperäinen uutinen: Odotetun Final Fantasy XV:n oli määrä ilmestyä jo ensi kuussa, mutta viimeisimmän tiedon valossa pelin julkaisu näyttää viivästyvän.

Huhut Final Fantasy XV:n viivästymisestä saivat alkunsa viikonlopun aikana. GameStop-kauppaketjun sisäisistä lähteistä saaduksi väitetyn tiedon mukaan pelin julkaisupäivä olisi siirtynyt marraskuun 29. päivään, kaksi kuukautta aiottua julkaisupäivää myöhemmin. Gamnesia-sivusto on julkaissut ketjun sisäisen ohjeistuksen, joissa työntekijöitä ohjeistetaan vaihtamaan myymäläesitteen julkaisupäivä. Lisäksi Gematsu-julkaisun mukaan väitteet julkaisupäivän siirtymisestä ovat saaneet tukea myös Final Fantasy XV:n aikaisemman julkaisupäivän vahvistaneen tahon toimesta.

Julkaisija Square Enix ei ole vahvistanut tietoa Final Fantasy XV:n julkaisupäivän siirtymisestä. Final Fantasy XV:n on siis edelleen virallisesti määrä ilmestyä 30. syyskuuta, kuten julkaisija kertoi maaliskuussa.

Lähde: Gamnesia, Gematsu

Lisää luettavaa