Lähteet: Call of Duty: Modern Warfare 3 saapuu pian Game Passiin

Call of Dutyn Game Pass -aika alkaa.

11.7.2024 08:57

Microsoft kaavailee viimein myös Call of Duty -pelisarjan tuomista Xbox Game Passiin.

Activisionin pelien Game Pass -julkaisut ovat viime vuonna maaliin saadun yrityskaupan jälkeen edenneet verkkaisesti. Tähän saakka tilauspalvelun valikoimaan on tuotu vain Diablo IV, eikä Call of Dutyjakaan nähtävästi aiota tuoda Game Passiin rysäyksellä, vaikka pelisarjan katalogissa riittäisi reilusti vanhempaakin sisältöä.

Lähteiden mukaan Microsoft on tuomassa viimevuotista Call of Duty: Modern Warfare 3:a Game Passiin sarjan ensimmäisenä pelinä. Windows Central -sivuston mukaan julkaisu tapahtuisi vielä heinäkuun aikana, mutta tarkempaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

Viime aikoina liikkuneiden huhujen perusteella Microsoft olisikin kiihdyttämässä Activision Blizzard -pelien tuomista Game Passiin. Yhtiön kerrottiin viime viikolla suunnittelevan esimerkiksi Tony Hawk’s Pro Skater-, Crash Bandicoot– ja Spyro the Dragon -uusintajulkaisujen lisäämistä Game Pass -valikoimiin. Huhuihin ei kuitenkaan ole saatu vielä vahvistuksia virallisista lähteistä.

Microsoft vahvisti äskettäin myös uudistuksia Xbox Game Passin palvelutarjontaan. Yksityiskohdat hinnankorotuksista ja uudesta palvelutasosta löydät täältä.

Lähde: Windows Central

Lisää luettavaa