Konamin suuri fanikysely vihjailee Metal Gear Risingin jatko-osasta. Mittavassa kyselyssä kartoitetaan kiinnostusta PlatinumGamesin ja Kojima Productionsin kehittämän toimintaviiltelyn seuraajan suhteen.

Kyselyn täyttämiseen kuluu aikaa noin 20 minuuttia, sillä siinä tiedustellaan yksityiskohtaisesti myös alkuperäisen pelin ominaisuuksista ja markkinoinnista. Loppupuoliskolla kysytään, mitä fanit haluaisivat nähdä mahdollisessa seuraajassa. Vaihtoehtoja on lukuisia, ja niistä suurin osa keskittyy tarinan luonteeseen, pelin päähahmoon Raideniin ja pelimekaniikkaan.

Kyselyyn voi ottaa osaa täällä.

Konamin väki on aiemminkin ilmaissut halukkuutensa tehdä Metal Gear -universumin toiminnallisemmalle spin-off -seikkailulle jatkoa. Muun muassa Metal Gear -luoja Hideo Kojima on kertonut, että haluaisi tehdä jatko-osan nimenomaan edellisosan luoneen PlatinumGamesin kanssa. Tuolloin hän myös toivoi, että jatko-osa kehitettäisiin Kojima Productionsin omalla FOX Engine -pelimoottorilla.

Metal Gear Rising: Revengeance julkaistiin alkuvuodesta PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Pc-versio on parhaillaan työn alla.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa