Kymmenen vuotta odotettu samuraitoimintapeli Ni-Oh matkaakin yllättäen nyt PS4:lle

Vuosikymmenen odottelun jälkeen samuraitoimintapeli Ni-Oh on osoittanut taas elonmerkkejä. Peli on nyt kehitteillä PS4:lle.

15.9.2015 21:26

Reilut kymmenen vuotta sitten alkujaan julkistettu samuraitoimintapeli Ni-Oh on osoittanut yllättäen jälleen elonmerkkejä. Osana Sonyn tiistaina järjestämää Tokyo Game Show -lehdistötilaisuutta julkaisija Koei Tecmo paljasti pelin olevan edelleen elossa ja matkalla nyt PlayStation 4:lle.

Osoituksena siitä, ettei julkistus ollut vitsi, on pelistä saatu nähtäville kokonaan uusi traileri. Traileri koostuu vieläpä pääasiallisesti pelikuvasta ja tarjoaa näin ollen jo varsin mielenkiintoisen katsauksen pelin hyvin Dark Souls -henkiseltä vaikuttavaan tyyliin.

Ni-Oh on tarkoitus julkaista ainakin Japanissa viimein ensi vuonna. Puhetta sen länsimaisesta julkaisusta ei vielä ole ollut.

Osana Sonyn lehdistötilaisuutta Koei Tecmo paljasti tällä viikolla myös jatko-osan Monster Hunter -henkiselle Toukiden 2:lle. Myös kyseinen peli on saamassa Japanissa julkaisunsa ensi vuonna, joskin PlayStation 4:n lisäksi se tuodaan myös PlayStation 3:lle ja Vitalle.

Lisää luettavaa