Kymmenen vuoden Ubisoft-konkari Jade Raymond jättää Assassin’s Creed -julkaisijan

Ubisoftin avaintuottaja Jade Raymond lähtee tutkimaan uusia polkuja vietettyään yhtiössä kymmenen vuotta.

20.10.2014 17:12

Kymmenen vuotta Ubisoftilla vaikuttanut pelialan veteraani Jade Raymond on jättämässä ranskalaisjulkaisijan. Ubisoft on kertonut asiasta torontolaisstudionsa virallisilla sivuilla, joiden mukaan Raymondin jättämän aukon yhtiössä tulee täyttämään Alexandre Parizeau

– Tämä on eräs urani vaikeimmista päätöksistä, mutta Toronton studio on vahva ja hyvällä polulla. Olen varma, että nyt on hyvä hetki siirtää studion ohjakset Alexille ja jahdata muita intohimoja ja mahdollisuuksia, Raymond kertoo blogissa.

Raymond liittyi Ubisoftin riveihin vuonna 2004 ja oli nopeasti mukana luomassa ensimmäistä Assassin’s Creedia tuottajan asemassa. Myöhemmin hän oli myös mukana Assassin’s Creed II:n ja Watch Dogsin kehityksessä vastaavana tuottajana, kunnes hän siirtyi johtamaan Ubisoftin Torontossa sijaitsevaa studiota. Siellä hän toimi myös Splinter Cell: Blacklistin vastaavana tuottajana.

Ennen uraansa Ubisoftilla Raymond on toiminut ohjelmoijana Sonylla ja tuottajana Electronic Artsilla.

Raymondin paikan Ubisoftin Toronton toimipisteen johtajana ottava Parizeau on ollut yksi studion perustajajäsenistä. Aiemmin urallaan mies on toiminut muun muassa Splinter Cell: Convictionin ja Rainbow Six: Vegasin tuottajana ja Splinter Cell: Blacklistin vanhempana tuottajana.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa