Kymmenen vuoden takaisen Final Fantasy XII:n uusioversio esittäytyy tuoreen pelikuvatrailerin voimin

Kymmenen vuoden takaisen Final Fantasy XII:n uusioversio näytillä tuoreella trailerilla.

16.9.2016 09:45

PlayStation 2:lla ihastuttanut Final Fantasy XII julkaistaan päivitettynä ja The Zodiac Age -lisänimen kera nykyraudalle. Nyt Square Enix on julkaissut aiheen tiimoilta uuden trailerin.

Trailerissa nähdään varsin hektinen katsaus Final Fantasy XII:n tarjoamaan taistelusysteemiin ja hahmorepertuaariin. Päivitetty painos on pohjimmiltaan sama peli kuin kymmenen vuotta takaperin, mutta pieniä uudistuksiakaan ei ole unohdettu. Esimerkiksi pelin vaikeustaso on kokenut pieniä viilauksia, jonka lisäksi pelaajat voivat reissata massiivisella maailmankartalla aiempaa sukkelampaa tahtia. Myös hahmonkehitystä on viilattu uuteen uskoon Job-järjestelmän avustuksella.

Final Fantasy XII uudisti aikoinaan FF-konseptia kohtuullisen rankalla kädellä. Esimerkiksi taistelujärjestelmästä tuli reilusti aiempaa vauhdikkaampi, jonka lisäksi peli hylkäsi aiemmista seikkailuista tutut satunnaistaistelut.

Pelaaja-lehti arvioi tuotoksen kymmenisen vuotta sitten peräti täyden pistepotin arvoiseksi. Arvostelun voi lukaista täältä.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age julkaistaan ensi vuoden aikana PlayStation 4:lle.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa