Kymmenen miljoonan raja ylitetty – viikinkiselviytymispeli Valheimin menestys jatkuu yli vuoden iässä

Kehitystiimi on tuplaantunut alkuperäisestä.

26.4.2022 14:22

Viime vuoden helmikuussa Steamissa varhaisjulkaistu Valheim on rikkonut kymmenen miljoonan kappaleen myyntirajan.

Viimeksi viikinkiselviytymispelin menekistä kuultiin elokuussa, jolloin myyntiluvun kerrottiin pyörineen 7,9 miljoonassa. Nopeimmillaan kauppa kävi luonnollisesti pelin alkuperäisen ilmestymisen aikoihin, sillä maaliskuussa viiden viikon ikäisenä se oli ohittanut viiden miljoonan kappaleen rajapyykin.

Jo tovin aikaa peliin on odotettu sen seuraavaa suurpäivitystä. Nimellä Mistlands tunnettu päivitys on esittelemässä selviytyjille niin uuden alueen koluttavaksi kuin tietysti lisää vihollisia hutkittavaksi ja varusteita työstettäväksi. Toistaiseksi päivityksen saapumiselle ei ole annettu julkaisuajankohtaa. Kehittäjä Iron Gate Studiosin mukaan kehitystiimi on kasvanut kuitenkin tuplasti suuremmaksi kuin julkaisussa, mikä on toivottavasti auttanut pelin työstämisen sujuvoittamisessa.

Edellinen pienempi sisältöpäivitys nähtiin maaliskuussa, jolloin pelin vuoristojen toimintaa rukattiin monipuolisemmaksi. Sitä edeltänyt suurempi sisältölisäys oli syyskuussa ilmestynyt Hearth & Home -kokonaisuus.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa