Kylmä sota jatkuukin vielä: World in Conflictin palvelimet saivat lisäelinaikaa

World in Conflictin moninpelipalvelimien sulkemista on lykätty Ubisoftin selvittäessä keinoja pitää pelin verkkopuolen hengissä vielä tulevaisuudessakin.

4.10.2015 03:25

Ubisoft on päätynyt lykkäämään World in Conflict -strategiapelinsä verkkopalveluiden sulkemista. Alkujaan palvelimien piuhat oli tarkoitus vetää seinästä ensi viikolla 6. lokakuuta, mutta nyt pelin yhteisösivuilla Ubisoftin edustaja on ilmeisesti fanipalautteen myötä kertonut yhtiön etsivän vielä mahdollisia kompromissiratkaisuja pelin verkkotuen suhteen.

– Olemme päättäneet lykätä Massgate-sivuston ja palvelimien sulkemista siksi ajaksi, kun pohdimme potentiaalisia yhteisövetoisia ratkaisuja. Emme lupaa mitään, mutta tutkimme asiaa. Haluamme varmistaa, että kaikki vaihtoehdot on käyty läpi ennen sulun tapahtumista, Ubisoftin edustaja selitti.

World in Conflict on yksi noin kymmenestä pelistä, joiden palvelimien tukemisen Ubisoft on ollut aikeissa lopettaa ensi viikolla. Ubisoft on perustellut sulkua muun muassa sillä, että pelien pelaajamäärät eivät pyöri enää erityisen kannattavissa lukemissa. Pelilehti PC Gamerin mukaan viimeisen vuoden aikana juurikin World in Conflict on kerännyt parhaimmillaan vain 125 yhtäaikaistaa pelaajaa sotimaan keskenään.

Lähde: Massgate, PC Gamer

Lisää luettavaa