The Witcher -televisiosarjan saapumiseen on vielä reilu kuukausi, mutta sen tulevaisuutta rakennetaan jo ahkerasti. Suoratoistopalvelu Netflix on vahvistanut, että sarjan toinen kausi on laitettu tilaukseen.

The Witcher -sarja perustuu nimenomaan Andrzej Sapkowskin kirjasarjaan ja keskittyy näin ollen tapahtumiin ennen CD Projekt REDin pelejä. Kahdeksasta jaksosta koostuva ensimmäinen kausi keskittyy luonnollisesti sarjan alkupuoleen, kun varsinaista materiaalia riittää kirjoista ammennettavaksi nykyisin periaatteessa kahdeksan opuksen edestä.

Sarjaa vetävä Lauren Schmidt Hissrich vahvisti aiemmin syksyllä SFX-lehdelle, että hänellä olisi suunnitelmia The Witcherin varalle seitsemän kauden edestä. Toiveena Schmidtilla on tietysti valloittaa yleisö vuosiksi ja antaa hahmoille samalla aikaa kehittyä.

Variety-lehden tietojen mukaan uuden kahdeksan jakson tuotanto käynnistyisi varhain ensi vuonna ja saisi julkaisunsa vuoden 2021 aikana.

The Witcherin ensimmäinen kausi tuodaan Netflixiin 20. joulukuuta. Sen viimeisin traileri on katsottavissa aiemmasta uutisestamme.

Lähde: GamesRadar, Variety

Lisää luettavaa