Nintendon uutuuskonsoli Wii U:n paljon puhuttu tablettiohjain on saattanut kokea muutoksia sitten viime näkemän. Traveller’s Talesin laatutestaaja vuosi viikonlopun aikana Twitteriin kuvan konsolin uudesta ohjaimesta, joka näyttää paikoin varsin erilaiselta kuin edeltäjänsä.

Toistaiseksi merkittävimmän muutoksen näyttävät kokeneen laitteen ohjainsauvat, jotka eivät ole enää 3DS:n tyyliin litteitä levyjä, vaan kunnollisia tikkuja. Toisin myös kuin esimerkiksi Wiissä, eivät tatteja ympäröivät reunat näyttäisi koostuvan kahdeksasta kulmasta, vaan sen sijaan koko ympäristö olisi täysin pyöreä.

Muita pieniä muutoksia ovat kokeneet ainakin plus- ja miinusnappien sijoittelu, minkä lisäksi Home-nappi näyttäisi saaneen ympärilleen jonkinlaisen valaistuksen. Myös ainakin yksi nappimaisen näköinen lisä ilmestyneen ohjaimeen.

Koska kuva on peräisin pelinkehitysstudiolta, ei välttämättä sekään esittele vielä lopullista tuotetta. Varmempia tietoja Wii U:n tulevaisuudesta ja sen mahdollisesti kokemista muutoksista kuullaan kesäkuussa E3-messuilla.

Ohessa kuva sekä uudesta että vanhasta ohjaimesta.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa