Kuukausien säätö viimein päättymässä – demoninen kulttiroolipeli sai julkaisupäivän

Shin Megami Tensei IV saadaan Eurooppaan vielä lokakuuksi, Atlus on luvannut. Täsmällinen julkaisupäivä on nyt peräti jopa annettu.

18.10.2014 03:45

Niin uskomattomalta kuin se voi tässä vaiheessa kuulostaa, on Atlus antanut Euroopassa julkaisupäivän Shin Megami Tensei IV:lle. 3DS-roolipeli julkaistaan digitaalisesti eShop-kauppapaikalla lokakuun 30. päivä.

Hintaa pelille kertyy 20 euroa.

Shin Megami Tensei IV:n saapuessa Eurooppaan on peli ehtinyt olla saatavilla Yhdysvalloissa ja Japanissa jo reilun vuoden ajan. Eurooppalaispelaajat saivat alkujaan pitkään jännittää, ollaanko peliä ylipäätänsä koskaan edes tuomassa vanhalle mantereelle asti, ja kun julkaisu vahvistettiin, on julkaisupäivän selviäminen vienyt sekin pitkän hetken.

Vielä tovin aikaa sitten pelin uskottiin saapuvan eShopiin vielä syyskuussa. Viime hetken ongelmat lykkäsivät julkaisun kuitenkin lokakuulle.

Uuden julkaisupäivän myötä Euroopassa 3DS:lle ollaan saamassa nyt kaksi Atlus-roolipeliä kuukauden sisään. Marraskuun 28. päivä konsolille saapuu myös Persona Q: Shadow of the Labyrinth NIS American julkaisemana. Kyseisestä pelistä pitäisi täkäläisille markkinoille saapua peräti myös fyysinen versio saataville.

Lähde: Atlus (Twitter)

Lisää luettavaa