Loppuvuoden ajan indiepelimarkkinoita villinnyt Untitled Goose Game on nyt miljoonahitti. Pelin julkaisseen Panicin perustajäsen Cabel Sasser vahvisti Twitterissä, että myyntirajapyykki meni rikki viime viikolla noin kolme kuukautta pelin alkuperäisen julkaisun jälkeen.

Australialaisen House House -studion tekele tuotiin ensin syyskuussa Windows- ja Mac-koneille sekä Switchille, mistä se jatkoi vähitellen PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle joulukuun 17. päivä alkaen Game Pass -tuen kera (Suomen PlayStation Storeen se saapuu 3. tammikuuta). Peli on eräänlainen pulmahiippailupeli, jossa ohjaksiin saadaan ihmisiä mitä erilaisimmilla tavoilla terrorisoiva hanhi.

Peli-idean samaistuttavuus on ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan selvästi Untitled Goose Gamen suurimpia vahvuuksia. Pelaamisen ulkopuolella se on kasvanut aiemmin jo käytännössä omaksi pieneksi nettimeemikseen.

Untitled Bruce Wayne from r/untitledgoosegame

Untitled Goose Game on ollut järjestyksessään toinen House Housen peli. Debyyttinsä se teki vuonna 2016 astetta karmivammalla Push Me Pull Youlla.

Lähde: Cabel (Twitter)

Lisää luettavaa