Kurkista uudistetun pääsankarin juuriin uudessa DmC-videossa (päivitetty)

Danten juuria ja näyttelijöitä DmC-videoilla. Myös ensimmäisestä lisäsisältöseikkailusta on vuotanut tietoja.

12.11.2012 17:33

Brittiläisen Ninja Theoryn DmC-pelistä on julkaistu parikin tuoreempaa videota. Pätkistä uusimmassa julkaisija Capcom on tarjonnut vilkaisun päähenkilö Danten juuriin ja pelin taisteluihin, kun taas toinen videoista esittelee tyylitellen osan pelin näyttelijäkaartista.

Kauppoihin uuteen muotoon tuupattu Devil May Cry ei ehdi vielä tänä vuonna. PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä paholainen vollottaa tammikuun 15. päivä. Pc:llä peli nähdään vieläkin myöhemmin.

Päivitys kello 18.40: DmC on saamassa myös ladattavaa lisäsisältöä Vergil’s Dowfall -seikkailun muodossa. Nettiin vuotaneiden tietojen mukaan luvassa on tunneiksi tekemistä, neljä vaikeustasoa sekä uusia aseita, kenttiä, vihollisia ja liikkeitä. Lisäseikkailussa ohjaamaan pääsee Danten Vergil-veljeä.

Hintaa lisäseikkailulle kertyy ilmeisesti hieman vajaat kymmenen euroa. Se saapunee saataville pian pääpelin julkaisun jälkeen.

Trailerin löytää uutisen lopusta.

Päivitys kello 19:30: Capcom on julkistanut lisäsisällön nyt myös virallisesti. Hintaa sille kertyy Euroopassa 9 euroa tai vaihtoehtoisesti 720 Microsoft-pistettä. Ainakin Pohjois-Amerikassa sen saa myös ennakkotilausetuna.

Julkaisija vannoo, ettei sisältö löydy valmiina pelilevyltä.

Linkki pelikuvavideoon

Linkki näyttelijävideoon

Vergil’s Downfall -video

Lisää luettavaa