Eurooppalainen pelijulkaisija Nordic Games on uudelleenbrändännyt itsensä. Jatkossa yhtiö kantaa virallisesti nimeä THQ Nordic, jonka se on napannut itselleen kolmisen vuotta sitten konkurssiin ajautuneelta THQ-pelitalolta.

Oikeuksia THQ-tavaramerkkiin Nordic Games on pitänyt hallussaan jo viimeiset kaksi vuotta. Kuitenkin ennen uudelleenbrändäystä se oli lähinnä käyttänyt sitä hyödyksi vain puolittain markkinoinnin yhteydessä.

Nimensä muuttamista THQ Nordic perustelee erityisesti sillä, että pääosa yhtiön tämän hetken peliprojekteista keskittyy sen THQ:n konkurssipesästä hankkimiin pelisarjoihin. Näkyvyys ja sekaannuksen välttäminen ovat olleet kuitenkin myös avaintekijöitä. Nordic Games -nimi sekoitettiin helposti esimerkiksi Nordic Game -tapahtumaan, eikä vanhan nimen tunnistettavuuskaan ole myöskään ollut aina samaa luokkaa THQ:n kanssa.

Työn alla THQ Nordicilla kerrotaan olevan tällä hetkellä 23 peliprojektia, joista 13 odottaa vielä paljastumistaan. Tällä hetkellä yhtiön nimekkäimpiä hankkeita on alkuperäisen Darksiders-pelin remasterointi. Kenties joskus yhtiöltä voitaisiin odottaa kuitenkin myös vielä täysin uuttakin Darksiders-seikkailua.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa