Viime viikolla yllättäen julkistettu 3DS-roolipeli Shin Megami Tensei IV: Final on saanut ensimmäisen trailerinsa. Video painottaa sisällöllään vielä pelin taide- ja tarinapuolen esittelyä, mutta on siinä bongattavissa myös hajanaisia pätkiä pelikuvaakin.

Japanissa ensi helmikuussa julkaistava Final on eräänlainen seuraaja alkuperäiselle Shin Megami Tensei IV:lle. Peli hyödyntääkin hiottuja versioita alkuperäispelin taistelu- ja hahmonkehitysjärjestelmistä tarjoten nyt esimerkiksi aiempaa enemmän vapautta pelaajan ja tämän demonien rinnalla kamppailevien taistelupartnerien hallintaan. Myös demonien kanssa käytäviä keskusteluja on lähdetty hiomaan uudenlaiseen suuntaan.

Lukuisten aiempien Shin Megami Tensei -pelien tapaan myös Finalia tähdittää pääasiallisesti mykkä päähenkilö, jonka tekojen kautta peli voi loppua usealla eri tavalla. Peli käynnistyy tällä kertaa päähenkilön joutuessa demonijoukon tappamaksi, mikä pakottaa tämän tekemään diilin Dagda-nimisen demonijumalan kanssa ja lähtemään jahtaamaan maailman monia muita jumalia.

Atlusilla on luvattu, ettei Finalin peluu tule vaatimaan alkuperäisen Shin Megami Tensei IV:n peluuta. Viittauksia edelliseen seikkailuun tullaan kuitenkin pelissä tekemään. 

Vielä ei ole tiedossa, onko Atlusilla suunnitelmia kääntää Shin Megami Tensei IV: Finalia joskus englanninkielelle.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa