Kuolema kaatuu miljoonasti: Diablo III:n laajennus vietiin heti käsistä

Jo ensimmäisellä viikollaa Diablo III:n Reaper of Souls -laajennusta on kaupattu maailmalla melkein kolme miljoonaa kappaletta. Kuoleman enkeli on saanut siis kokea jo aikamoista myllytystä.

3.4.2014 22:33

Windows- ja OS X-pelaajien käsiin viime viikolla pudotettu Diablo III:n Reaper of Souls -laajennus on otettu vastaan hurjalla mielenkiinnolla. Vaikka lisäri saapuikin peliin noin kahden vuoden odottelun jälkeen, myytiin sitä ensimmäisen viikkonsa aikana jo 2,7 miljoonaa kappaletta.

Blizzardin mukaan ilmoitettuun myyntilukuun on otettu huomioon sekä digitaaliset että fyysiset myynnit kuluttajille. Mittava määrä ostajista on myös kolunnut uutta laajennusta selvästi jo innolla läpi, sillä jo tähän mennessä kuoleman enkeli Malthael on kaadettu pelissä yli 1,5 miljoonaa kertaa.

Reaper of Soulsin tulo Diablo III:n jatkeeksi on ollut Blizzardille selvästi iso asia. Siinä missä itse laajennus lisää peliin jo mukavasti lisää pelattavaa uuden pelitilan, tarinaluvun ja hahmoluokan muodossa, hioi Blizzard myös itse pääpelin ydintä myös uuteen kuosiin juuri sopivasti laajennuksen julkaisua varten. Uusiksi laitettiin muun muassa pelin loot-järjestelmä, ja saatiinpa pelin mielipiteitä jakanut huutokauppakin samalla kokonaan suljetuksi.

Reaper of Souls on vielä tarkoitus nähdä ainakin PlayStation 4:llä osana konsolille saapuvaa Diablo III: Ultimate Evil Editionia. Xbox One -versio on myös mahdollinen.

Pelaaja-lehden arvostelun Reaper of Soulsista voi lukaista perjantaina kauppoihin saapuvasta huhtikuun numerosta.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa